Δήλωση Προσβασιμότητας.

ΕΚΔΟΣΗ 1.0 - 15/11/2019.

1. ΓΕΝΙΚΑ

Η Deltalab.gr προσπαθεί να διασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες της είναι προσβάσιμες σε άτομα με αναπηρία. Η Deltalab.gr έχει επενδύσει σημαντικό όγκο πόρων για να διασφαλίσει ότι η ιστοσελίδα της γίνεται πιο εύκολη στη χρήση και πιο προσιτή για άτομα με αναπηρία, με την πεποίθηση ότι κάθε άτομο έχει το δικαίωμα να ζει με αξιοπρέπεια, ισότητα, άνεση και ανεξαρτησία.

2. ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ DELTALAB.GR

Το Deltalab.gr καθιστά διαθέσιμο το widget UserWay Website Accessibility που τροφοδοτείται από ειδικό διακομιστή (server) προσβασιμότητας. Το λογισμικό επιτρέπει στο Deltalab.gr να βελτιώσει τη συμμόρφωσή του με τις Οδηγίες Προσβασιμότητας στο Περιεχόμενο Ιστού (WCAG 2.1).

3. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

Το μενού προσβασιμότητας Deltalab.gr μπορεί να ενεργοποιηθεί κάνοντας κλικ στο εικονίδιο μενού προσβασιμότητας που εμφανίζεται στη γωνία της σελίδας. Αφού ενεργοποιήσετε το μενού προσβασιμότητας, περιμένετε λίγο για να ενεργοποιηθεί το μενού προσβασιμότητας στο σύνολό του.

4. ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η Deltalab.gr συνεχίζει τις προσπάθειές της για τη συνεχή βελτίωση της προσβασιμότητας της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών της με την πεποίθηση ότι είναι η συλλογική μας ηθική υποχρέωση να επιτρέπουμε την απρόσκοπτη, προσιτή και ανεμπόδιστη χρήση και για όσους από εμάς έχουν αναπηρίες.

Παρά τις προσπάθειές μας να καταστήσουμε πλήρως προσβάσιμες όλες τις σελίδες και το περιεχόμενο στο Deltalab.gr, κάποιο περιεχόμενο ενδέχεται να μην έχει ακόμη πλήρως προσαρμοστεί στα αυστηρότερα πρότυπα προσβασιμότητας. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο οτι μπορεί να μην έχει βρεθεί ή προσδιοριστεί η καταλληλότερη τεχνική λύση.

5. ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολία με οποιοδήποτε περιεχόμενο στο Deltalab.gr ή χρειάζεστε βοήθεια σε οποιοδήποτε μέρος του ιστότοπού μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κατά τις κανονικές εργάσιμες ώρες όπως περιγράφεται παρακάτω και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

6. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Εάν επιθυμείτε να αναφέρετε ένα ζήτημα προσβασιμότητας, έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Πελατών της Deltalab.gr στο info@deltalab.gr.