Γιατί εμάς;

Διευρύνουμε συνεχώς τις γνώσεις μας γύρο από τις νέες και ανερχόμενες τεχνολογίες για να επιτύχουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Περισσότερα

Description

Τεχνολογίες Αιχμής.

Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στο χώρο της πληροφορικής και της τεχνολογίας λογισμικού και ενσωματώνουμε συνεχώς νέες τεχνολογίες και μεθόδους.

Απολαύστε απαράμιλλες υπηρεσίες στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη εφαρμογών.

Προσαρμοσμενες λυσεις

Κάθε έργο είναι ξεχωριστό

Σας βοηθάμε να επιλύσετε τις επιχειρηματικές σας προκλήσεις με λογισμικό πρώτης κλάσης. Όλες οι λύσεις σχεδιάζονται με βάση τους παρακάτω άξονες:

  • ▸ Τον επιδιωκόμενο στόχο
  • ▸ Τον ανταγωνισμό
  • ▸ Τις τεχνολογικές δυνατότητες
  • ▸ Το διαθέσιμο προϋπολογισμό

Ευελικτη Μεθοδολογια

Σύγχρονη διαχείριση έργου & ανάπτυξη λογισμικού

Εφαρμόζουμε ευέλικτες μεθόδους ανάπτυξης (Agile Development). Ακολουθώντας το όραμα σας για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, διασφαλίζουμε τους γενικούς στόχους του έργου σας και των εργασιών του σύμφωνα με την προκαθορισμένη στρατηγική. Μπορείτε πάντα να ελέγχετε την πρόοδο της ανάπτυξης του λογισμικού σας και τις εργασίες του.

Υποστηριξη

Δίπλα σας και μετά την παράδοση του έργου

Ο κύκλος ζωής του λογισμικού δεν τελειώνει με την παράδοσή του στον πελάτη. Παραμένουμε δίπλα σας εξασφαλίζοντας την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του έργου σας. Η συνολική λειτουργία και επίδοση του παραδοτέου συστήματος παρακολουθείται και αναλύεται συνεχώς με σκοπό την ανατροφοδότηση για πιθανές νέες λειτουργίες και επεκτάσεις του.

Αξιοπιστια

Σταθερό & δοκιμασμένο λογισμικό

Χρησιμοποιούμε δοκιμασμένο λογισμικό ανοιχτού κώδικα για μέγιστη ασφάλεια και επιδόσεις. Με προσοχή στη λεπτομέρεια, o προσαρμοσμένος προγραμματισμός με βάση τις πιο νέες τεχνολογίες, μπορεί να «ζωντανέψει» κάθε ιδέα, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα εργαλεία για κάθε σκοπό.

Πως δουλεύουμε.

Γνωρίζουμε ότι η διαφάνεια είναι βασικός παράγοντας για την εμπιστοσύνη σας.

Βήμα 1
Καταγραφή Λεπτομερειών
Βήμα 2
Καθορισμός Απαιτήσεων
Βήμα 3
Ανάπτυξη
 
Βήμα 4
Επαλήθευση Απαιτήσεων
Βήμα 5
Διορθώσεις
 
Βήμα 6
Παράδοση
 

Μη χάνετε χρόνο

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε μαζί το επόμενο ψηφιακό σας έργο!

timer

 

Νέο έργο