Κατασκευή ιστοσελίδων

Κομψές και λειτουργικές λύσεις που εξυπηρετούν τις ανάγκες σας.

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε σύγχρονα και αποτελεσματικά websites υψηλών απαιτήσεων που υποστηρίζουν τις επικοινωνιακές και επιχειρηματικές σας ανάγκες.

Ιστοσελίδες χωρίς περιορισμούς

Στατικές Ιστοσελίδες

Ο όρος «στατικές» δεν σημαίνει ότι οι σελίδες δεν περιέχουν κινούμενα γραφικά ή ότι είναι απλές στην κατασκευή τους, αλλά ότι το περιεχόμενο τους δεν είναι άμεσα διαχειρίσιμο. Είναι κατάλληλη επιλογή για περιπτώσεις όπου το περιεχόμενο είναι συγκεκριμένο. Έχουν χαμηλό κόστος κατασκευής και μηδενικό κόστος συντήρησης.

Δυναμικές Ιστοσελίδες

Το κύριο χαρακτηριστικό μιας δυναμικής ιστοσελίδας είναι η δυνατότητα εύκολης διαχείρισης του περιεχομένου της από τον ιδιοκτήτη. Είναι κατάλληλη επιλογή για ιστοσελίδες που απαιτούν συχνές αλλαγές στο περιεχόμενο τους. Ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής της ιστοσελίδας μπορεί να κάνει μόνος του τις περισσότερες αλλαγές περιεχομένου που επιθυμεί.

Αναβάθμιση διαδικτυακής παρουσίας

Η κατασκευή ιστοσελίδας για την επιχείρηση σας είναι βασικό στάδιο για τη διαδικτυακή σας παρουσία και προβολή. Αν διαθέτετε ιστοσελίδα που όμως δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της επιχείρησής σας ή είναι ξεπερασμένη, μπορούμε να εξετάσουμε ενέργειες αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού ή να κατασκευάσουμε νέα ιστοσελίδα.

Eπικοινωνήστε μαζί μας για να υλοποιήσουμε το επόμενο έργο σας!

Επικοινωνία

Στείλτε μας ένα email στο info@deltalab.gr ή συμπληρώστε τη φόρμα.